Druženje radnika povodom nadolazećih blagdana22.12.2021.

U tvrtki Marex Elektrostroj se, sukladno epidemiološkim mjerama koje su na snazi, ove godine umjesto tradicionalnog Božićnog domjenka, održalo kraće druženje svih radnika povodom čega je direktorica tvrtke, gđa. Ana Baričić zahvalila svim djelatnicima na trudu i radu u još jednoj izazovnoj godini koja je iza nas.

Ovom prilikom direktorica Baričić je istaknula kako je tvrtka ove godine, unatoč situaciji sa pandemijom virusa COVID 19, zaposlila dva nova djelatnika, investirala u nove alate i strojeve,
posebice istaknuvši nabavu milijun kuna vrijednog stroja za 3D vodeno rezanje raznih materijala, Flow Mach 500 koji spada u kategoriju najsuvremenije opremljenih strojeva za vodeno rezanje na području Republike Hrvatske.
Osim u strojeve i alate, investirano je u uređenje skladišnog prostora, informatizaciju sustava te edukacije zaposlenika za rad na novom stroju, kao i dodatne edukacije i usavršavanja ostalih zaposlenika sukladno poslu kojeg obavljaju.

Uz nabrajanje svega pozitivnog što je tvrtka postigla u godini na izmaku, ovom prigodom prisjetila se i nedavno preminulog suvlasnika tvrtke, g. Danijela Telesmanića Dida te mu još jednom zahvalila i odala počast u svoje i u ime svih radnika na svemu što je napravio za tvrtku.

Cilj tvrtke u narednom periodu je i dalje širiti paletu proizvoda uz konstantno poboljšanje i unaprjeđenje proizvodnih procesa.

Na tragu toga, izdvojen je i nagrađen radnik Šime Vukić za posebne rezultate trajnog unaprjeđenja proizvodnih procesa u protekloj godini, odnosno za sposobnost analitičkog promišljanja i organiziranja, planiranja i dugoročnog sagledavanja posla te utjecaja segmenta na cjelinu i ukupni rezultat.

Nagradu za odgovornost, savjesnost, uspješnost i kolegijalnost na svom radnom mjestu primilo je još osam radnika iz proizvodnih pogona.

Za kraj, direktorica je svim radnicima poželjela sretne i ugodne blagdane uručivši svakom radniku prigodan poklon za djecu, poklon vrećicu sa kalendarom, rokovnikom i bakalarom te božićnu zvijezdu kao simbol Božića i nadolazećih blagdana.