Marex-Elektrostoroj na GENOVA BOAT SHOW – najvećem sajmu nautike na Mediteranu27.09.2019.

Od 19. do 24. rujna ove godine, održan je 59. Genova Boat Show – sajam nautike na čijem je ovogodišnjem izdanju izlagalo čak 986 izlagača iz 28 različitih zemalja, a posjetilo ga je više od 188.000 posjetitelja. Sajam je radi lakšeg snalaženja znatiželjnika iz cijelog svijeta podijeljen na sektore: Boating discovery, Tech trade, Sailing world, Living at sea, Power village te Yachts i Superyachts. Sajamski se prostor prostirao na više od 110,000 m2 izložbenih hala, ali i na 115.000 m2 mora, kako bi se posjetiteljima omogućilo da zatraže probne plovidbe.

Djelatnici Marex-Elektrostroja tijekom i u sklopu Genova Boat Show-a, prezentirali su najpoznatije inovacije tvrtke u opremi marina (sustav upravljanja energijom i vodom Harbour Commander) te izložili električne ormariće Zulu, Tango i Oscar, kojima se po pitanju kvalitete teško može pronaći stvarna konkurencija na europskom tržištu. Djelatnici tvrtke svoje su dane na sajmu proveli neprestano odgovarajući na pitanja znatiželjnika, s ciljem ostvarivanja daljnjih poslovnih suradnji na međunarodnim tržištima.

Izgledno je kako bi sajam u Genovi u vrlo kratkom razdoblju mogao ući u razred svjetske sajamske elite, iz kojeg razloga isti postaje nezaobilazni korak u razvoju poslovanja Marex-Elektrostoja.