METSTRADE 2021. - najveći međunarodni sajam opreme za marine i nautičke opreme 16.-18.11.202129.10.2021.

Nakon uspješnog izlaganja proizvoda na Rijeka Boat Show-u i Biograd Boat Show-u, jedinim sajmovima za nautičare koji su se održali u Republici Hrvatskoj ove godine zbog epidemiološke situacije, sa zadovoljstvom najavljujemo kako će Marex Elektrostroj izlagati svoje proizvode na najvećem i najvažnijem međunarodnom sajmu opreme za marine i nautičke opreme – METSTRADE 2021.

METSTRADE će se ove godine, nakon što je prošle godine održan virtualnim putem, tradicionalno održati u Amsterdamu (RAI Amsterdam Convention Centre) od 16. do 18. studenog 2021.

Više od 1300 izlagača je najavilo svoj ovogodišnji dolazak stoga METSTRADE predstavlja ključnu točku pomorske industrije za sve profesionalce i sve koji s istom ozbiljnije poslovno surađuju.

Marex-Elektrostoj će izlagati već nadaleko poznate i priznate energetske ormariće, punionicu za električna vozila kao i vlastiti inovativni sustav upravljanja električnom energijom i vodom unutar marina. Svi će zainteresirani posjetitelji od naših djelatnika na pultu moći saznati više o ovogodišnjim projektima, certifikatima i priznanjima Marex Elektrostoja, kao i zatražiti ponude za asortimane proizvoda koje tvrtka nudi.

Stoga, ako Vas put, posao ili zabava, navedu do ovog nezaobilaznog sajma – pozivamo Vas da nas posjetite u Marina & Yard paviljonu, mjesto EL 120.

Registrirajte se na https://registration.gesevent.com/survey/3uewc1awszy59/register?contact-reference=00557960-0&utm_source=EP&utm_medium=exhibitor&utm_campaign=Leadgeneration&utm_content=00557960-0

i budite naš cjenjeni gost koji ostvaruje besplatan posjet sajmu!

Više o samom sajmu možete pročitati na www.metstrade.com