Najavljen 15. Kongres hrvatskog kampinga02.12.2021.

Kamping udruženje Hrvatske će na 15. Kongresu hrvatskog kampinga okupiti vodeće ljude hrvatske kamping industrije, koji će rezimirati rezultate ovogodišnje sezone te govoriti o novim trendovima, mogućnostima promocije, otvaranju novih tržišta i razvoju novih tehnologija, kao i problemima sektora od kojih se posebno ističe pitanje turističkog zemljišta. Uz domaće stručnjake, ove godine na kongresu sudjeluje i značajan broj predstavnika nekih od najznačajnijih kamping institucija Europe, poput njemačkog ADAC-a, nizozemskog ACSI-ja, talijanske FAITE i ostali.

Ovogodišnji, 15. Kongres hrvatskog kampinga održat će se u Termama Tuhelj, od 8. do 10. prosinca 2021. Partneri kongresa su Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Na kongresu će se govoriti o dugoročnim tržišnim trendovima te novom investicijskom i proizvodnom valu u kampingu, zajedno sa predstavnicima njemačkog ADAC-a i nizozemskog ACSI-ja, direktor talijanske udruge Village for all predstaviti će u suradnji sa KUH-om pripremljene smjernice za poboljšanje dostupnosti u kampovima, njemačka udruga Ecocamping koja promovira održivost kampova govoriti će o elektromobilnosti u kampovima, a pokriti će se i tematika cjelogodišnjeg rada, digitalnih tehnologija, novih tržišta te će se obraditi brojne druge stručne teme. 

Uz to, predstavnici Ministarstva turizma i sporta RH predstaviti će Nacionalni plan oporavka i otpornosti za razdoblje 2021.-2026., s posebnim naglaskom na mogućnosti za kamping sektor.

Marex Elektrostoj će izlagati već nadaleko poznate i priznate energetske ormariće, manjih dimenzija posebno dizajnirane za kampove, a koji sadrže brojila za struju i/ili vodu kako bi se bolje kontrolirala potrošnja po korisniku te ugrađene odvodnike za odvod sivih voda. Isto tako predstavit ćemo rješenja za rasvjetu kampova kao i ostalu opremu za kampove koja će Vašim gostima omogućiti najugodniji boravak u kampu.

Svi će zainteresirani posjetitelji od naših djelatnika na pultu moći saznati više o ovogodišnjim projektima, certifikatima i priznanjima Marex Elektrostoja, kao i zatražiti ponude za asortimane proizvoda koje tvrtka nudi.

Stoga, ako Vas put, posao ili zabava, navedu do Terma Tuhelj – pozivamo Vas da nas posjetite na našem izložbenom štandu!