Posjetite nas na METS-u 2018!05.11.2018.

METSTRADE 2018, brzo se približava! Ovaj najutjecajniji međunarodni sajam opreme za marine na svijetu održava se u Amsterdamu od 13. studenog do 15. studenog, a od svojih ranih početaka 1988. godine – djeluje kao ultimativna platforma za inovaciju, povezivanje poslovanja i razvoj svjetskog tržišta.

Kao i 2017. godine, i predstavnici naše tvrtke neće propustiti priliku da iskoriste beskrajan spektar poslovnih mogućnosti koje METSTRADE pruža.

Radi vizije vodećih ljudi Marex Elektrtostroja da šire poslovanje tvrtke na strana tržišta, METSTRADE je prvi i najvažniji korak u pronalaženju prostora za razvitak i ostvarivanje potencijalnih međunarodnih suradnji. Navedeno posebno uzevši u obzir kvalitetu konstrukcije i ljepotu izrade, radi kojih se energetski ormari Marex Elektrostorja ističu među konkurencijom.

Predstavnici tvrtke će, uz ormare modela Zulu, Tango i Oscar predstaviti i novo razvijeni sustav Harbour Commander, koji na novu razinu podiže upravljanje električnom energijom i vodom unutar marina. Posjetitelje će svako zanimati i projekti tvrtke u 2018. godini, odnosno uloga u rekonstrukciji luksuzne marine ACI Rovinj, kao i detalji o rekonstrukcijama ACI Marine Rab, ACI Marin Šimuni, marine Agana itd.

Ipak, za više detalja – pozivamo Vas da nas podsjetite na METSTRADE-u, pult 05.613, MYP !

Više o samom sajmu možete pročitati na: www.metstrade.com/