Rijeka Boat Show 2022.24.08.2022.

"Rođen sam 1984. godine i postao sam prvi i najveći na ovim prostorima. Mnogo je valova od tada udarilo u moje obale koji su me učinili
samo jačim. Voljeli ste mi dolaziti u posjetu, a ja sam se uvijek trudio biti dobar domaćin. U srcu sam Kvarnera, pogledom dosežem Istru. Vrlo sam blizu svim našim prijateljima iz Slovenije, Austrije, Italije, a glavni gradovi poput Zagreba i Ljubljanje nadomak su mi ruke. Ponosim se poviješću i značajem mojeg grada i moje luke. Oduvijek sam relevantan, oduvijek sam bio referentna točka, oduvijek sam bio Prvo More većem dijelu Europe. Shodno novim ulaganjima u nautiku u mojem gradu, samim time sa modernim stremljenjima i respektabilnim partnerima te sa novom pokretačkom snagom, upornošću, hrabrošću i vizijom mojih čelnih ljudi, izuzetno se veselim budućnosti i godinama koje dolaze! Jer, tek mi je 38 godina…"

Ovim riječima i povijesnim činjenicama predstavilo se ovogodišnje izdanje Rijeka Boat Show-a koje će se održati od 30.09.-02.10.2022 godine.

Marex Elektrostroj će i ove godine sudjelovati kao izlagač i predstavit će novitete i specijalizirane proizvode za opremanje luka, marina i kampova.

Poseban naglasak stavljamo na priključne energetske ormariće izrađene od inox-a AISI 316, materijala koji je izuzetno otporan na koroziju i utjecaj soli.

Svi naši ormari opremaju se elektro i vodovodnom opremom koju zatraži kupac sukladno svojim potrebama. Također pružamo mogućnost personalizacije ormara, odnosno izrade logo-a ili natpisa koji je jedinstven i prepoznatljiv za svaku pojedinu tvrtku.

Pozivamo Vas da posjetite naš izložbeni prostor i uvjerite se u visoku kvalitetu naših proizvoda koju je dosad prepoznalo preko 80% hrvatskih luka i marina!