Uvjeti korištenja web stranice MAREX-es

Svako korištenje ove web stranice podložno je dolje navedenim uvjetima i odredbama. Ovi uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje web stranice.

Korištenjem Internet stranice www.marex-es.hr (dalje u tekstu: Vlasnik stranice) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima. Korištenjem sadržaja web stranice Vlasnika stranice korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove web stranice, te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Uvjeti korištenja i odricanje od odgovornosti

Vlasnik stranice se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Vlasnik stranice zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Vlasnik stranice nastoji održati sve funkcionalnosti web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

Vlasnik stranice ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja web stranice Vlasnik stranice smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Vlasnik stranice se ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

Informacije na ovoj internet stranici informativnog su sadržaja i Vlasnik stranice zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu bez prethodne najave.

Vlasnik stranice ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja.

Također, Vlasnik stranice nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

Zaštita autorskim pravom

Vlasnik stranice polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Vlasnika stranice.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez dopuštenja Vlasnika stranice.

Cjelokupni sadržaj objavljen na web stranici Vlasnika stranice zaštićen je autorskim pravima.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice Vlasnika stranice, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je zakonskoj sankciji.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama Vlasnika stranice ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Vlasnika stranice ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Vlasnika stranice ili bilo kojoj trećoj strani.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava.

Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Vlasnika stranice na druge stranice.

Vlasnik stranice nije odgovoran za zakonitost sadržaja i upravljanja web stranica na koje se spajate s web stranice Vlasnika stranice.

Nastojimo korištenje naše web stranice kao i Interneta uopće, učiniti sigurnim. Stoga ćemo Vam biti zahvalni obavijestite li nas o bilo kakvom nezakonitom ili nemoralnom sadržaju na web stranicama vezanih na našu stranicu.