16. Kongres hrvatskog kampinga02.11.2022.

Najznačajniji godišnji skup hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti te svih ljubitelja i prijatelja kampinga ove godine se održava u hotelu Ivan u Šibeniku, od 8.-10.11.2022, već 16. godinu zaredom u organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH). 

Na kongresu se očekuju predstavnici kamping industrije iz naše zemlje i inozemstva, vlasnici i predstavnici kampova, javnog sektora i drugih gospodarskih te strukovnih udruženja u Hrvatskoj, kao i predstavnici proizvođača i ponuđača najraznovrsnije kamping opreme i usluga.

Marex Elektrostoj će izlagati već nadaleko poznate i priznate energetske ormariće, manjih dimenzija posebno dizajnirane za kampove, a koji sadrže brojila za struju i/ili vodu kako bi se bolje kontrolirala potrošnja po korisniku te ugrađene odvodnike za odvod sivih voda. Isto tako predstavit ćemo rješenja za rasvjetu kampova kao i ostalu opremu za kampove koja će Vašim gostima omogućiti najugodniji boravak u kampu.

Svi će zainteresirani posjetitelji od naših djelatnika na pultu moći saznati više o ovogodišnjim projektima, certifikatima i priznanjima Marex Elektrostoja, kao i zatražiti ponude za asortimane proizvoda koje tvrtka nudi.

Stoga, ako Vas put, posao ili zabava, navedu do Šibenika – pozivamo Vas da nas posjetite na našem izložbenom štandu!