22. CROATIA BOAT SHOW07.04.2022.

Nakon dvije godine pauze zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID 19, na velika vrata se opet vraća jedan od najznačajnijih nautičkih sajmova u regiji, 22. Croatia Boat Show koji će se održati u Splitu od 26.-30. travnja 2022. godine.

Međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show nametnuo se kao prepoznatljiv brand nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe na početku sezone. Predstojeći CBS se veličinom, razinom organizacije i brojem izlagača vraća svojim zvjezdanim godinama kada je bio ne samo lider u regiji, već i jedan od 10 najvećih i najvažnijih nautičkih sajmova na svijetu.

Na sajmu će tradicionalno nastupiti tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. I ove godine na Zapadnoj obali svoju će ponudu predstaviti i brojne auto kuće.

Tvrtka Marex Elektrostroj d.o.o. i ove godine predstavlja nove modele priključnih energetskih ormara i ostalu specijaliziranu opremu za opremanje luka, marina i kampova koja uključuje i rasvjetu za marine i kampone te dodatne proizvode poput bitvi.

Pozivamo Vas da posjetite naš izložbeni prostor i uvjerite se u visoku kvalitetu naših proizvoda koju je dosad prepoznalo preko 80% hrvatskih luka i marina!