Marex Elektrostroj nagradio svoje zaposlenike!20.12.2022.

Prošli petak, 16.prosinca održao se prvi dio tradicionalnog druženja svih djelatnika Marex Elektrostroja kojom prilikom se direktorica Ana Baričić osvrnula na godinu na izmaku te se u kratkim crtama prisjetila najvećih izazova koje je tvrtka imala u protekloj godini.

„Period od siječnja do svibnja je bio izrazito izazovan i stresan zbog situacije na tržištu materijala kada je vladala nestašica istog, a i ono što je bilo dostupno nabavljalo se po većim cijenama od kalkuliranih po ponudama, no bitno je sada naglasiti da smo sve projekte i narudžbe uspješno odradili i u niti jednom trenutku naši kupci nisu bili zakinuti za naručene proizvode. Tu se moram zahvaliti i suvlasnicima koji su prepoznali ovu kriznu situaciju i svojim odlukama omogućili da tvrtka uvijek ima određenu rezervu materijala na zalihi bez zaduživanja ili kreditnog opterećenja.
Unatoč svim stresnim situacijama kojima smo ja kao direktor i vi kao djelatnici bili izloženi, smatram da je iza nas još jedna uspješna godina za koju je zaslužan cijeli kolektiv i stoga bih naglasila važnost kolektiva u odnosu na samozaposlenog pojedinca koji si, figurativno rečeno, ne može priuštiti ni godišnji odmor ni bolovanje jer ga nema tko zamijeniti, dok se u kolektivu takve situacije rješavaju da si kolege međusobno pomažu stoga je kolegijalnost također vrlo bitan element ovog našeg zajedničkog uspjeha i možemo biti ponosni što smo dio ovog kolektiva.“- naglasila je gđa. Baričić.

Cilj tvrtke u narednom periodu je daljnje poboljšanje i unaprjeđenje proizvodnih procesa, nabava alata i strojeva koji će maksimalno optimizirati i osuvremeniti proizvodnju, edukacija i usavršavanje djelatnika za rad sa novim strojevima, novim materijalima i novim tehnikama. Očekujemo pozitivne rezultate naših višegodišnjih nastupa na međunarodnim i nacionalnim sajmovima gdje smo prezentirali naše nove tehnološki poboljšane proizvode i usluge s ciljem povećanja proizvodnje u buduće.

Na tom tragu, za odgovornost, savjesnost, uspješnost i kolegijalnost na svom radnom mjestu izdvojeni su i novčano nagrađeni djelatnici : Tatjana Beneti, Gordana Madunić, Nikolina Pedisić, Velimir Buturić, Toni Bogdanić, Božo Poljak, Roko Baričić, Mario Zekić, Šime Vukić, Darijo Colić, Ante Smolić, Matej Zdunić, Šime Ivković, Marko Vrsaljko, Luka Lisica, Tome Stanković, Arsen Čepinac i Oliver Barić.

Za kraj ovog prvog dijela druženja, direktorica je obavijestila djelatnike o iznosu božićnice koja će ove godine biti u iznosu od 3.500,00 kn za sve djelatnike, poklona za djecu djelatnika u iznosu od 750,00 kn po djetetu, uručila je svakom djelatniku poklon vrećicu sa kalendarom, rokovnikom, bakalarom i božićnu zvijezdu kao simbol Božića i nadolazećih blagdana te je najavila drugi dio druženja na svečanom domjenku zajedno sa osnivačima tvrtke koji će se održati u restoranu Stari Most.