METSTRADE 2022. - najveći međunarodni sajam opreme za marine i nautičke opreme 15.-17.11.202210.11.2022.

METSTRADE Show najveća je svjetska trgovačka izložba pomorske opreme, materijala i sustava. Jedina istinski međunarodna B2B izložba za industriju pomorskog razonode i služi kao platforma za inovacije, razvoj tržišta i umrežavanje od pokretanja 1988. godine. Uz sveukupnu industriju razonode pomorskog prometa, ističu se tri specijalizirana sektora; za superjahte , marine i građevinski materijal. Svaki od paviljona nudi manju samostalnu izložbu unutar šireg konteksta METSTRADE Showa.

Marex-Elektrostoj će izlagati već nadaleko poznate i priznate energetske ormariće, punionicu za električna vozila kao i Harbour Commander Cloud, najnoviji vlastiti inovativni sustav za daljinsko upravljanje električnom energijom i vodom unutar marina. Svi će zainteresirani posjetitelji od naših djelatnika na pultu moći saznati više o ovogodišnjim projektima, certifikatima i priznanjima Marex Elektrostoja, kao i zatražiti ponude za asortimane proizvoda koje tvrtka nudi.

Stoga, ako Vas put, posao ili zabava, navedu do ovog nezaobilaznog sajma – pozivamo Vas da nas posjetite u Marina & Yard paviljonu, mjesto 05.720.

Više o samom sajmu možete pročitati na www.metstrade.com