Najava trećeg uzastopnog sudjelovanja Marex-Elektrostoja na METSTRADE-u!04.11.2019.

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo kako će, treću godinu za redom, Marex-Elektrostroj izlagati svoje proizvode na najvećem i najvažnijem međunarodnom sajmu opreme za marine i nautičke opreme – METSTRADE 2019. METSTRADE će se i ove godine tradicionalno održati u Amsterdamu (RAI Amsterdam Convention Centre) od 19. do 21. studenog 2019. Kako je više od 1600 izlagača najavilo svoj ovogodišnji dolazak, METSTRADE predstavlja polaznu točku za sve profesionalce industrije i sve koji s istom ozbiljnije poslovno surađuju.

Nesporno je da su, uslijed težnje za širenjem poslovanja na inozemna tržišta, upravo međunarodni sajmovi širine i važnosti METSTRADE-a, nužan i nezaobilazan korak za Marex-Elektrostoj, koji u istim okolnostima ima priliku predstaviti, već nadaleko prepoznate, energetske ormariće Zulu, Tango i Oskar, kao i vlastiti inovativni i novo razvijeni sustav upravljanja električnom energijom i vodom unutar marina – Harbour Commander. Svi će znatiželjnici od djelatnika tvrtke na samom pultu, moći saznati više o ovogodišnjim projektima, certifikatima i priznanjima Marex-Elektrostoja, kao i zatražiti ponude za asortimane proizvoda koje tvrtka nudi.

Stoga, ako Vas put, posao ili zabava, navedu do ovog nezaobilaznog sajma – pozivamo Vas da nas posjetite u hali 5 na pultu br. 311

Više o samom sajmu možete pročitati na www.mestrade.com