Prvo izlaganje na METS-u u Amsterdamu!20.11.2017.

I ovogodišnji 30. jubilarni METSTRADE dokazao je kako je, bez konkurencije, daleko najveći i najvažniji međunarodni B2B sajam opreme za marine na svijetu. Ugostivši više od 24.000 posjetitelja iz 116 zemalja svijeta, koji su razgledavali visokokvalitetne inovativne proizvode više od 5.500 izlagača, METSTRADE nastavlja povezivati svjetske profesionalce i poznavatelje industrije.

Zato su predstavnici naše tvrtke u Amsterdamu, prvi put, ali s neskrivenim entuzijazmom predstavljali i upoznavali zainteresirane s novostima proizašlima iz radionica tvrtke Marex Elektostroj.

Razmjenjujući ideje i vizitke s vodećim ljudima industrije, govorili su o karakteristikama najnovijih Marexovih priključnih energetskih ormara. Poseban je naglasak stavljen na ormare Zulu, Tango i Oscar, koji se kvalitetom konstrukcije i ljepotom izrade izdiži iznad svih prethodnika, a ugrađenim sustavom za mjerenje i kontrolu potrošnje, podižu kriterij funkcionalnosti energetskih ormara na novu razinu.

Zbog dugogodišnje prisutnosti na hrvatskom tržištu, kao jednom od najzahtjevnijih tržišta za proizvođače marinske opreme u Europi, predstavnici tvrtke Marex Elektrostroj su bez obzira na tek prvu prisutnost tvrtke na METS-u  – naišli na iznimnu zainteresiranosti posjetitelja.

Više o samom sajmu možete pročitati na: 

www.metstrade.com/

Marina World 2018 January - February (pages 42 and 49)