Tvrtka Marex Elektrostroj d.o.o. još jednom nagrađena za uspješno poslovanje!27.04.2021.

Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke Bisnode u poslovnom svijetu predstavlja dokaz o natprosječnoj kvaliteti poslovanja tvrtke. Temelji se na tekućim informacijama o poslovanju te podacima iz proteklih godina, a dodjeljuje se za razdoblje od sljedećih 12 mjeseci od dana izdavanja. Više desetaka statistički značajnih varijabli, formula provjerenih na temelju financijskih podataka, blokada, navika plaćanja i tužbi dokazuje sigurnost, konkurentnost, trajnost, stabilnost, kvalitetu i pouzdanost poslovnih subjekata. Što je certifikat bonitetne izvrsnosti višeg stupnja, to su veći povjerenje i ugled na tržištu.

Model ocjenjivanja sastoji se od četiri modula:
Demografski modul: obuhvaća profilne podatke kao što su starost, regija, općina, tip i djelatnost subjekta (d.o.o, d.d., s.p. ili zadruga), broj zaposlenih, tužbe i broj otvorenih i zatvorenih poslovnih računa u protekloj godini.
Financijski modul: obuhvaća ključne postavke iz bilance stanja i iskazivanja dobiti te odabrane pokazatelje i njihove trendove u varijablama koje su statistički važne pri poslovanju tvrtke i pri prognozi negativnog ishoda.
Platne navike: uključuje i uzima u obzir vremenski uravnoteženu platnu disciplinu, udjele akontacija i udjele kašnjenja s plaćanjem s obzirom na podatke koje su dali partneri tvrtke.
Blokade: modul obuhvaća podatke o blokadama u zadnjih 365 dana i pri njihovu prepoznavanju automatski isključuje poslovne subjekte.

Biti dobitnik Certifikata bonitetne izvrsnosti ocjene AAA "Zlatna izvrsnost 2020" je veliko priznanje i nagrada za tvrtku Marex Elektrostroj d.o.o. za dosadašnji rad, pogotovo u ovo vrijeme COVID 19 krize koja je prisutna u cijelom svijetu, ali ujedno i obaveza održavanja razine kvalitete poslovanja u narednom vremenu.