Marex E- punionica

Vozila na električni pogon na mala vrata polako, ali sigurno ulaze u naše svakidašnje živote. Posebno smo ponosni što smo jedan od rijetkih proizvođača punionica za električna vozila u Republici Hrvatskoj.

Marex E-mobility punionica je opremljena sukladno normama HRN EN 61 851;  dvije utičnice Type2 (3×400 V; 16 A) snage 11kW po utičnici, a mogu se izvesti i sa snagom 22 kW po utičnici (3×400 V; 32 A). Stanice tipa V1 ne mjere potrošnju energije, a za identifikaciju korisnika koriste se RFID kartice. Mogu se izvesti i bez identifikacije korisnika, dakle potpuno “otvorene” za punjenje. Stanice tipa V2 dodatno mjere energiju koja prolazi kroz stanicu prema vozilu. U stanici se nalazi brojilo energije, procesno računalo, web poslužitelj i usmjernik. Pomoću web poslužitelja i usmjernika podaci punjenja postaju dostupni i izvan stanice.

Tehničke specifikacije

- Jedna ili dvije priključnice Type 2 400V/16A, priključne snage po 11kW svaka, regulirana preko samostalnog regulatora punjenja prema HRN EN 61851

- 1 priključnica 230V/16A, priključne snage 3.7 kW

- Zaštitni prekidač i RCD (FID) sklopka

- Identifikacija : RFID, kartice je moguće registrirati na samoj punionici i naknadno od strane korisnika. Uisporuci je 5 kartica. Moguće je programirati 50 kartica po stanici..

- Indikator spremnosti / punjenja

- Kućište: plastificirani inox u bilo koju boju iz klasične RAL ljestvice boja

- Dimenzije (mm): 1300x360x210 (ŠxVxD)

- Stupanj zaštite: IP 44

- Stanica je predviđena za montažu na tlo i dovod kabela kroz dno ormara, električni priključak na 5 stezaljki, TNS sustav zaštite

- Montaža: vijcima

Pošalji upit

Marex E- punionica